Forbedret krydsord

FORBEDRET – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 42 løsningsforslag for ordet FORBEDRET som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til FORBEDRET.

Synonym for Forbedre – Synonymbog.com

Synonym for Forbedre

forbedre anvendes sjældent i krydsord. Det er uklart, om Forbedre er inkluderet i Den Danske Ordbog. Ord der begynder med forbedre.

Beskrivelse og synonymer for ordet Forbedre

Synonym for Forbedring – Synonymbog.com

Synonym for Forbedring

Synonymer for forbedring. lempelse,; bysanering,; løft,; rettelse,; emendation,; plus,; sanering,; fremskridt,; kompetenceløft,; trimning,; opgang, …

Beskrivelse og synonymer for ordet Forbedring

FORBEDRET – Krydsord

Svar ✓ for FORBEDRET i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil. Blandt svarene du finder er den bedste Beriget med 7 …

Svar ✅ for FORBEDRET i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonymer for FORBEDRING – Krydsord

Synonymer for FORBEDRING

Liste over synonymer til det ord FORBEDRING og 40 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Krydsord hjælp – Find dit svar blandt disse løsninger

Krydsord er en sjov og interessant måde at træne din hjerne på og udvide dit … med at finpudse dine færdigheder og blive endnu bedre til ordspil og gåder.

Få svar på krydsord hjælp. Find svarene på lige netop din kryds og tværs. Her finder du de bedste løsninger til lige netop dine ord, som du mangler.

Bøj “forbedre” – dansk bøjning – bab.la bøjningsværktøj

Bøjning af “forbedre” ; Nutid · forbedrer ; Datid · forbedrede ; Førnutid · har/er forbedret ; Førdatid · havde forbedret ; Fremtid · vil forbedre.

Hvad er oversættelsen af “forbedret” i engelsk? – Bab.la

I samarbejde med eksperter er evalueringsmetoderne i mellemtiden blevet forbedret. expand_more But we have improved the evaluation methods, in consultation …

Glem alt om sudoku og krydsord for at undgå demens

Glem alt om sudoku og krydsord for at undgå demens: Det er andre ting, der holder hjernen sund – og alkohol er ikke så skadeligt som man troede | jv.dk

26. sep. 2021 — Glem alt om sudoku og krydsord for at undgå demens: Det er andre ting, der holder hjernen sund – og alkohol er ikke så skadeligt som man troede.

Gener og sygdomshistorik påvirker i nogen grad hjernesundheden. Men faktisk skyldes 40 procent af alle demenstilfælde ting, du selv kan ændre.

Krydsord skærper hukommelsen hos ældre med let kognitiv …

22. dec. 2022 — De fleste, der løser krydsord, gør det formentlig, … overraskelse opnåede krydsordsgruppen tvært imod en forbedring på ADAS-Cog.

Keywords: forbedret krydsord